Superfood secrets for a healthy life

15:05:00

Astazi vorbim despre vitamine. Stim din copilarie ca rolul lor in viata noastra este extrem de important , rolul biologic si utilitatea vitaminelor este evidenta.
Rolul principal al vitaminelor in organism este mentinerea si accelerarea diferitelor reactii chimice.Unele vitamine au un rol principal fara de care aceste reactii chimice nu se produc deloc.De exemplu, vitaminele grupei B , fara ele este imposibil sa obtii energia in organism .Unele vitamine au rolul similar cu hormonii, de exemplu acid folic . Vitaminele C si E determina sistemul imunitar pentru a produce anticorpi. In plus, organismul este incapabil sa produca mai multe vitamine si ar trebui sa le primeasca cu alimente.
Cuvantul ''vitamina'' inseamna ''daruitor de viata'' si asta este adevarul , fara vitamine corpul nostru pur si simplu ar  inceta sa functioneze.


Dieta echilibrata si suplimentele corecte pot face minuni cu organismul uman.Dar acum viata noastra a devenit prea sedentara ,  avem  majoritatea stil de alimentare haotic , multi factori externi nocivi ne afecteaza calitatea vietii si atunci cea mai buna solutie- sa introducem in alimentatie superalimente , acele suplimente - minune care ne usureaza viata si ajuta corpul nostru sa functioneze la parametri optimi.
Cand vine vorba de superalimente, intodeauna eu personal voi alege cele organice si cea mai buna selectie de vitamine si superfood voi gasi pe OrganicBaby , un site unde gasesti tot ce vrei , totul atent selectionat ,organic 100%, de la cosmetice, produse pentru casa pana la  mancare sanatoasa si vitamine.
Am gasit o selectie buna de vitamine Togheter  si mi-am ales Magnesium si un complex de multivitamine si minerale. Organismul uman contine aproximativ 70 gr de magneziu , circa 60% este in oase , restul este prezent in tesuturi moi si muschi , in celulele creierului si a inimii.Magneziu contribuie la regenerarea celulelor , producerea proteinei , eliminarea toxinelor din organism, asimilarea vitaminei C .
Deci , clar, avem nevoie!
Vitamine organice Togheter sunt extrase exclusiv din plante , toate sunt absolut naturale , 100% vegan, fara aditivi si conservanti. Si asta ma bucura nespus. Imi plac tare mult si ambalajele, usurele si frumoase.
Va invit sa va uitati pe site , unde veti gasi multe minuni pentru viata sanatoasa si organismul vostru sigur va va multumi. Enjoy!

You Might Also Like

2 comentarii