REMINGTON . Noua colectie

21:01:00

                              Dragelor , a venit timpul noutatilor de la REMINGTON !
Dar inainte de asta vreau un pic sa va povestesc despre istoria acestui minunat brand si sunt mandra ca fac o mica contributie in calitate de ambasador.
Remington a luat nastere in 1816 . In acele vremuri, compania americana a inceput sa produca pistoale si pusti  , apoi a trecut la productia de masini de scris si de cusut.
In 1937 Remington produce primul aparat de barbierit electric , a fost o noutate absoluta si asta a schimbat istoria brandului. Din acea zi compania si-a concentrat  resursele exclusiv pe productia de aparate pentru ingrijirea parului de pe cap, fata si corp.
In tot acest timp marca Remington si-a castigat renume international prin calitate, fiabilitate si profesionalism.
Garantia aparatelor Remington este inca odata dovada inaltei calitati!
 Pana la sfarsitul secolului trecut  Remington a fost  lider de piata pentru aparate de tuns si ras in SUA , lider pentru aparate de coafat in Marea Britanie si lider absolut in Australia. Acum , este cel mai popular si apreciat brand in toata lumea. Din 2002 Remington detine si Varta , s-a rebranduit si acum este definit si recunoscut ca lider in lumea beauty si fashion.
Si asa cum se intampla in lumea modei si frumusetii , Remington prezinta doua colectii pe an , primavara/vara si toamna/iarna. Si ce e fascinant , ca brandul in fiecare sezon vine cu o noutate absoluta .Da, a venit noul sezon si iata noua colectia REMINGTON este disponibila si la noi . De fiecare data ceva inovator, de fiecare data fascinant , intr-un cuvant - REMINGTON .
De data aceasta chiar mai multe produse. Vreau sa va prezint cateva dintre ele si sper ca fiecare dintre voi sa gaseasca ceva interesant

                                                      Ondulator pentru par Your Style
De fapt , este o trusa intreaga cu 3 accesorii detasabile . Tu alegi ce stil de coafura vrei sa porti astazi, Remington te va ajuta sa fii impecabila . In plus, pe pe site veti gasi inca cateva accesorii ce pot fi achizitionate separat . Cat de tare! Vrei ceva mai mult?
                            Trusa bigudiuri electrice din gama Silk cu dubla incalzire
                                                                     Uscator de par Your Style
Noul sistem de eliberare a ionilor iti va face parul extrem de matasos , in plus ai trei accesorii pentru diverse stiluri de coafare.
                                             Noul epilator cu IPL pentru fata si corp
Un epilator IPL mai compact , mai mic , mai usor de utilizat . Este demonstrat clinic ca aparatul i-Light Reveal reduce permanent cresterea parului doar dupa trei sedinte! How cool!!! Aparatul are tehnologie unica Propulse pentru eficienta durabila !
In afara de cele prezentate , Remington aduce noua gama de ingrijire pentru barbati si inca multe produse de ingrijire pentru noi, doamnele!
Aici veti descoperi toate noutatile si puteti comanda foarte usor . Atentie, Remington creeaza dependenta!

You Might Also Like

8 comentarii

  1. imi surade epilator, e si mai ieftin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Thanks for such a detailed post! Have a successful day dear! kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac produsele lor.chiar bune si preturi bune :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte multumita de ondulatorul meu Remington
    M-am obisnuit.
    Totusi, incep sa folosesc un spray termoprotector pentru ca am firul subtire si se electrizeaza repede.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma tenteaza trusa de bigudiuri ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere