#Culoareamea Schwarzkopf

11:24:00

Fetelor, mi s-a parut interesanta noua campanie Schwarzkopf si vreau sa va informez si pe voi.
Vi s-a întâmplat ca pur și simplu să vă simțiți mai bine cu o anumită culoare a părului, mai mult decât doar să vi se potrivească, să simțiți că aceea este culoarea personalității voastre?
 
Deseori poate fi dificil să găsim stilul care ni se potrivește. De aceea, ne bucurăm să vă anunțăm că Schwarzkopf lansează o campanie națională care ajută femeile să-și descopere culoarea potrivită a părului în funcție de personalitate.
Pornind de la inspirația că fiecare femeie este autentică și culoarea părului trebuie să fie în ton cu personalitatea ei, Schwarzkopf lansează o nouă campanie națională pentru mărcile sale de coloranți de păr Palette și Nectra Color. Campania promoțională “Descoperă culoarea personalității tale” se va desfășura în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2014 în magazinele din întreaga țară, prin intermediul micro-site-ului www.culoarea-mea.ro unde, cu ajutorul unei aplicații Quiz, româncele își pot descoperi culoarea potrivită a părului în funcție de propria personalitate.

You Might Also Like

5 comentarii

  1. Eu am cam incercat toate culorile si cred ca cel mai bine mi se potriveste culoarea mea naturala, dar cine stie...interesanta campanie ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Draguta aplicatia,am facut testul......si SURPRIZA.....culoarea a fost SATEN,exact ce port acum :)))).Nu am mai folosit de ani buni aceasta vopsea .Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Прекрасная краска! Проверено на себе!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu ma vopsesc. Mi-am facut insa suvite de vreo 2 ori iar urmatoarea schimbare la culoarea parului va avea loc cand ma voi marita! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere